Submergeix-te en una piscina per gaudir del teu valuós temps lliure. La nostra prioritat és la qualitat i el confort dels nostres clients. ¡Automatic porta la sèrie de filtració més eficient i còmoda de mercat! “

Piscines sense Canonades

Avantatges

Un sistema constructiu modern, sense fissures, eficient, preparat per perdurar en el temps, sense canonades, amb el millor equipament, menys químics, aigua més sana, tot això combinat amb l’estètica més exclusiva.

Equipament.

Piscina amb estructura de formigó armat de 15 centímetres de gruix amb aïllant tèrmic, Gresite tecnològic Renilit, no cau, no necessita manteniment anual, garantia d’estanqueïtat de 20 anys.

Filtració Hayward,

mínim consum elèctric, silenciosa, amb tres anys de garantia, combinat amb el Clorador Salí Zodiac, és la millor solució per a una piscina domèstica.

Filtre de cartutx,

quatre vegades més eficient que el filtre de sorra convencional, d’aquesta manera estalviem aigua, no necessitem floculants, coagulants i agents clarificadors.

Netejafons automàtic,

el netejafons és una peça fonamental en les nostres piscines, redueix el manteniment a l’mínim, estalvia aigua, la barreja de el clor és molt millor, és el millor treballador de la seva piscina.

Cascada decorativa,

cascada integrada, gaudi de la relaxació i l’estètica d’una cascada de 60 centímetres.

Ompliment automàtic,

mantenint sempre el nivell òptim.

Sobreeixidor d’emergència,

no cal estar preocupat per les pluges, només cal estar preocupat per gaudir.

Focus led Desig, fins a un 87% d’estalvi energètic, 100.000 hores de vida útil, tres anys de garantia, 4320 Lm de potència, disponible en RGB amb 2544 Lm, el millor focus de mercat.    Acepto las condiciones de uso y política de privacidad