Si tens una terrassa pots tenir una piscina!

Construir piscines elevades en terrasses, àtics, solariums … És la nostra especialitat! El nostre objectiu és complir els vostres desitjos i que tingueu una piscina feliç.

Intel·ligent és un concepte nou en el món de les piscines, per què? Perquè porta a terme un manteniment de la piscina automatitzat, amb la máxima eficiència i amb la mínima despesa amb l’exclusivitat que te preocupes.

piscines Elevades

Avantatges

Els detalls són el que li donen a aquest model seu valor, filtració intel·ligent, automàtica, silenciosa, amb acabats de porcelànic, seguiment telemàtic del nostre servei tècnic, control des del seu telèfon mòbil, la piscina que tothom desitjaria tenir.

Equipament.

Piscina amb estructura de formigó armat de 15 centímetres de gruix amb aïllant tèrmic, Gresite tecnológicoRenoilit, no cau, no necessita manteniment anual, garantia d’estanqueïtat de 20 anys.

Filtració Zodiac,
mínim consum elèctric, silenciosa, amb tres anys de garantia.
Clorador Salina Hayward

amb control de ph, control de Redox, temperatura, domòtica, neteja sol.
Filtre Nanofiber
el filtre de cartutx més eficient de mercat, amb capacitat de filtració de 6 micres i vàlvula selectora automàtica, es va acabar estar pendent de la neteja de l’filtre, no necessitem floculants, coagulants i agents clarificadors.

Netejafons automàtic
el netejafons és una peça fonamental en les nostres piscines, redueix el manteniment a l’mínim, estalvia aigua, la barreja de el clor és molt millor, és el millor treballador de la seva piscina.
Cascada decorativa
cascada integrada, gaudi de la relaxació i l’estètica d’una cascada de 60 centímetres
Ompliment automàtic, mantenint sempre el nivell òptim.
Sobreeixidor d’emergència, no cal estar preocupat per les pluges, només cal estar preocupat per gaudir.

Acabat porcelànic en platja, triï entre qualsevol model del nostre catálogo.

Acabado porcelànic en platja, triï entre qualsevol model del nostre catàleg.

Focus led Design, fins a un 87% d’estalvi energètic, 100.000 hores de vida útil, tres anys de garantia, 4320 Lm de potència, disponible en RGB amb 2544 Lm, el millor focus de mercat    Acepto las condiciones de uso y política de privacidad