fbpx

Pide ahora presupuesto para construir rehabilitar tu piscina feliz

piscina sense problemes

 • Fissures en el formigó I Fibra
 • Despreniment de gresite
 • Trencaments de canonades
 • Filtració ineficient
 • Problemes de manteniment
 • Piscina de formigó amb aïllament tèrmic per absorbir els moviments de terra i mantenir la temperatura de serie.
 • Gresite tecnològic de sèrie, tota la bellesa de l’gresite sense cap mantenimiento.
 • Hemos dissenyat una piscina sense tuberías.
 • Filtración de cartutx amb capacitat de filtrción 10 micres i clorador salí de sèrie, adéu a el clor, acidoborico, isocianúric, diclor, sulfat d’alumini, etc.!
 • Hem dissenyat un protocol de control telemàtic de la seva piscina per fer-li la vida més fàcil, netejafons automàtic de sèrie.
 • ALKORPLAN CERAMICS és un dels revestiments per a piscina més resistents, impermeables i duradors de l’mercado.
 • No es ensucia
 • No corta
 • No cal buidar la piscina cada dos anys per netejar i reparar el llagueado.
 • El gran problema d’una piscina són les canonades, estan preparades per a la pressió interior però no per al aixafament que pateixen després de la compactació de el terreny després d’una excavació, això presenta els següents problemes:
 • Trencaments per compactació de el terreny, una vegada una canonada o un accessori cal tornar a excavar per solucionar-ho, les garanties només cobreixen el material, no la mà d’obra.
 • Trencament per deteriorament químic, els productes químics que ens recomanen posar en els skimmers porta els nivells de clor a 25 ppm durant tota la nit, en menys de 5 anys la canonada es desfà, cal tornar a excavar, no es garanteix per això.
 • La resposta és fàcil, el filtre de sorra té una pitjor filtració, d’aquesta manera ens poden vendre floculants i coagulants per mantenir l’aigua neta, cap filtre de sorra de l’mercat filtra més de 40 micres, un filtre de cartutx filtrant 10 micres, 4 vegades mes, 1 nanofiber 6 micres, gairebé 7 vegades més.
 • Si filtra millor, no necessitarà sulfat d’alumini en la seva aigua per mantenir-la neta, ¡tindrà una aigua més sana!
 • Per netejar un filtre de sorra gastarà 1.600 litres d’aigua, un filtre de cartutx es neteja amb 20 litres d’aigua, ¡estalvia aigua!

Els sistemes d’electròlisi salina afegeixen un nou concepte en el tratamiento de l’aigua de la piscina, ja que augmenten la qualitat de l’aigua, eviten la utilització de productes químics i faciliten els treballs de mantenimiento.

Procés de l’electròlisi de sal:

1. Afegim sal comuna a l’aigua, aproximadament 4 grams per litre d’aigua (una proporció nou vegades menor que la de la sal al mar, a proporció semblant a la d’una llàgrima).

2. Un cop dissolta, li apliquem un corrent elèctric mitjançant l’elèctrode, la sal es converteix en clor i, per tant, ja tenim el producte desinfectant que necessitem en l’aigua que destrueix tots els microorganismes que hi pugui haver a l’aigua.

3. Una vegada que el clor ha complert la seva funció com a agent desinfectant sevuelve a convertir en sal, de manera que la concentració de sal es manté constant i només cal fer petites reposicions a causa de la pérdida que es produeix pels rentats de filtre.

*Quins són els BENEFICIS DE LA ** ELECTROLISI ** DE SAL? *

SALUT

Major relax corporal a través d’una aigua i un ambient més net, tupiscina està desinfectada automàticament. Evitarà irritacions d’ulls i mucosas a més de la sequedat de la pell i cabell. Desapareixeran porcompleto l’olor i gust de clor a la piscina, a més desapareixen los ambientes corrosius i insalubres. Inhibeix el creixement bacterià.

ESTALVI

El 90% de les despeses en productes químics són eliminats, només es consume estabilizant (la primera vegada) i reductor de pH. A més l’únic producte afegit a l’aigua és SAL COMÚ.

SOSTENIBILITAT

No és necessària la manipulació de productes químics. El consum d’electricitat és similar a el d’una bombeta. No cal l’emmagatzematge de productes inflamables. L’aigua està neta, saludable i cristal·lina.

 • Per dues raons fonamentals, per l’estalvi d’aigua i pel confort què ofereix.
 • Si dedica 20 minuts a netejar el fons de la seva piscina amb un netejafons manual la despesa d’aigua que realitza és de 3.330 litres cada vegada que ho faci, el netejafons té uns filtres interns que atrapen la brutícia i més realitza la funció de barrejar homogèniament els agents químics amb l’aigua.
 • Per que 30 minuts a la setmana són dues hores a el mes que pot dedicar a altres coses més importants.

Puedes ver más sobre Esencial Pool en...

Pide ahora tu presupuesto

  Antonio Salas
  Antonio Salas
  Encantados con la comercial Minerva,muy atenta en todo,desde el primer día nos explicó todo muy bien estuvo en contacto permanente para que todo saliese bien,dar las gracias a Javier y su equipo de montaje grandes profesionales,puntualid y grandes resultados les doy las gracias por hacer nuestro sueño realidad,los recomiendo a ojos cerrados...
  Angel Perez
  Angel Perez
  Profesionalidad en todo momento, buena relacion en todo momento, lo recomiendo
  Ana Rodriguez Gonzalez
  Ana Rodriguez Gonzalez
  Hemos quedado muy contentos con el trabajo, le verdad que han hecho un trabajo impecable son muy profesionales. Muchas gracia a Raúl por su asesoramiento y por tratarnos tan bien y a Nico, Sergio en las obras y a José y familia en la colocación de la lámina armada, todos han hecho un grandísimo trabajo.
  Elisabet Casas Quinto
  Elisabet Casas Quinto
  En primer lugar agradecer a Bianca y Raúl el trato excelente que he recibido por parte de ambos Habeis instalado la piscina este sábado y estamos encantados, la piscina estupenda y el trabajo realizado por vosotros ha sido de diez Bianca y Raúl sois dos profesionales excelentes y vuestra cordialidad y disposición para facilitar los tramités es estupendo Y, por supuesto, la piscina ha sido todo un éxito, estamos encantados Muchas gracias por todo
  Jesús Morales Viamonte
  Jesús Morales Viamonte
  Atención profesional y rápida. Servicio de calidad. Respuesta inmediata. Seguimiento de incidencias eficaz. Buenos precios. Servicio postventa atento, ágil, eficaz y resolutivo. Muy recomendable.
  Belén Rubio Cervera
  Belén Rubio Cervera
  Hemos comprado nuestra piscina con la ayuda de Alberto y no podemos estar más contentos! Quedamos para ver la exposición y así poder elegir bien los tonos de las láminas y la verdad que la combinación ha quedado preciosa. El día de la instalación estuvo en todo momento verificando que todo fuese en orden y una vez llena, nos explicó cómo utilizarla correctamente. Sin duda, un gran profesional! Muchas gracias por todo. Estamos felices con nuestra piscina 😊.
  Luis Fernández Hernando
  Luis Fernández Hernando
  Piscina preciosa. De lamina armada touch. Bien acabada y construcción rápida. Es clave la dedicación, involucración y coordinación de alejandra porque son varios equipos y de varias ubicaciones y no se coordinarían adecuadamente sin alejandra. Satisfecho!

  ¡No esperes más! Esta podría ser tu piscina

  Ahora puedes conseguir el presupuesto personalizado para la piscina que buscas.
  Déjanos tus datos y nos pondremos en contacto contigo. Visita gratuita sin compromiso.
  Skip to content